Broilerivihannesragout ja kokojyväriisiä
Aika 45 min Annokset 4 henkilöä Keittiö Muut reseptit
Ainekset
  • 2 pussia Uncle Ben's® Boil-in-Bag -kokojyväriisiä
  • Paistorasvaa
  • 300-400 g broileria suikaleina
  • 4 valkosipulinkynttä viipaleina
  • 2 1/2 dl vihreitä papuja
  • 2 1/2 dl viipaloitua kesäkurpitsaa
  • 2 1/2 dl viipaloituja sieniä
  • 3/4 tl tuoretta tai 1/4 tl kuivattua timjamia
  • 1-1/2 tl tuoretta silputtua tai 1/2 tl kuivattua basilikaa
  • 2 tomaattia leikattuina 8 lohkoksi
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan
Resepti
  1. Valmista Uncle Ben's® Boil-in-Bag -kokojyväriisi pakkauksen ohjeiden mukaan.
  2. Suihkuta paistorasvaa suureen pinnoitettuun paistinpannuun.
  3. Paista broilerinsuikaleita keskilämmöllä 2–3 minuuttia joka puolelta tai kunnes ne ovat kypsiä.
  4. Ota suikaleet pois pannusta ja aseta ne sivuun.
  5. Laita pannulle valkosipuli, vihreät pavut ja kesäkurpitsa.
  6. Paista 2–3 minuuttia.
  7. Lisää sienet ja yrtit.
  8. Paista vielä 2 minuuttia.
  9. Lisää tomaatit ja anna niiden kuumentua läpikotaisin.
  10. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
  11. Kaada ragout-seos broilerinpalojen päälle.
  12. Tarjoile riisin kera.