Grillikana
Aika 20 min Annokset 2 henkilöä Keittiö Muut reseptit
Ainekset
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 kananrintafileetä
  • 1 rkl jauhettua kuminaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 sitruuna, viipaloitu
  • pieni kourallinen hienonnettua persiljaa
  • Uncle Ben’s® täysjyväriisiä vihanneksilla
Resepti
  1. Aseta kananrintafileet kahden voipaperin väliin ja kauli litteiksi. Tämän jälkeen penslaa öljyllä ja lisää kumina, paprikajauhe ja kuivattu oregano.
  2. Ruskista kananrintafileet keskilämmöllä 10-12 minuuttia yhtä kauan molemmin puolin.
  3. Keitä Uncle Ben’s® riisi Reseptitiden mukaan ja jaa kahdelle lautaselle. Leikkaa fileet siivuiksi ja asettele riisin päälle. Laita sitruunaviipaleet lautasen reunalle ja koristele annos lopuksi persiljalla.
Evästeasetukset