Grillikanaa ja Uncle Ben's® Välimeren valmisriisi
Aika 25 min Annokset 4 henkilöä Keittiö Muut reseptit
Ainekset
  • 1 kuivattu chili
  • 1½ runsasta teelusikallista savustettua paprikajauhetta
  • 1½ tl Dijon-sinappia
  • 3 rkl hunajaa
  • 3 rkl ketsuppia
  • 1 tl oliiviöljyä
  • Hyppysellinen merisuolaa
  • Hyppysellinen mustapippuria
  • 4 kanankoipea
  • 1 pussi Uncle Ben's® Välimeren valmisriisi
  • 20 kirsikkatomaattia
  • 100 g mozzarellaa
Resepti
  1. Sytytä grilli. Murenna kuivattu chili kulhoon ja sekoita joukkoon paprikajauhe, sinappi, hunaja, ketsuppi ja hiukan oliiviöljyä. Lisää hyppysellinen suolaa ja pippuria ja sekoita hyvin.
  2. Lisää kanankoivet marinadiin. Kääntele koipia marinadissa niin, että ne peittyvät tasaisesti, peitä kulho tuorekelmulla ja jätä maustumaan 5–10 minuutiksi tai siihen asti, että grilli on valmis.
  3. Kun grilli on valmis, grillaa kanat kypsiksi.
  4. Lämmitä Uncle Ben's® Välimeren valmisriisi mikroaaltouunissa 2 minuuttia. Tarjoile kirsikkatomaattien ja mozzarellan kanssa.