Hedelmäinen sipuli- ja ananas curry
Sisältää kookosmaitoa ja tuoretta inkivääriä
Aika 20 min Annokset 2 henkilöä Keittiö Intialainen
Ainekset
  • 2 porkkanaa
  • 250g sveitsin lehtijuurikasta
  • 250g ananasta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 30g inkivääriä
  • 1 rkl kasviöljyä
  • Suolaa maun mukaan
  • 1 tl currya
  • 500 ml kookosmaitoa
  • Soijakastiketta maun mukaan
  • 1 pakkaus Express-curryriisiä
  • Korianteria koristeeksi
Resepti
  1. Kuori porkkanat ja leikkaa sauvoiksi. Erota vihreä osa lehtijuurikkaasta ja leikkaa hienoiksi nauhoiksi. Leikkaa lehtijuurekkaan-varret tikuiksi.
  2. Poista kuori ja varsi ananakselta ja leikkaa kuutioiksi.
  3. Kuori valkosipuli ja inkivääri ja leikkaa hienoksi viipaleiksi.
  4. Kuumenna öljy wokissa tai paistinpannussa ja paista vihannestikut, valkosipuli ja inkivääri keskilämmöllä noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja currylla.
  5. Lisää sitten lehtijuurekkaan vihreät ja keitä kookosmaidossa noin 3 minuuttia.
  6. Mausta kookosmaito-curry soijakastikkeella.
  7. Kuumenna riisi paketin ohjeiden mukaisesti ja tarjoile curryn kanssa.
  8. Halutessasi voit koristella kaiken tuoreilla korianterinlehdillä.
  9. Vihje: Mini ananasta voi myös käyttää, se on makeampi ja aromaattisempi.
Evästeasetukset