Hidas Tikka Masala
Aika 185 min Annokset 2 henkilöä Keittiö Itämainen
Ainekset
  • 1 rkl auringonkukkaöljyä
  • 4 nahatonta, luutonta kanankoipea
  • 1 valkoinen sipuli hienoksi pilkottu
  • 1 rkl Tikka Curry tahnaa
  • 400g tomaattimurskaa
  • 200ml kookosmaitoa
  • pieni kourallinen korianteria ilman varsia
  • 250g Uncle Ben’s® Intialaista valmisriisiä
Resepti
  1. Aseta paistinpannu kovalle lämmölle (jos liedellä haudutuspata, tämä säästää kypsymisaikaa). Lisää öljy ja ruskista kanankoivet.
  2. Vähennä lämpöä ja lisää sipuli ja currytahna. Paista 2-3 minuuttia tai kunnes mausteet alkavat tuoksua.
  3. Lisää tomaattimurska ja kookosmaito ja siirrä haudutuspataan ja laita kansi päälle. Keitä alhaisella lämmöllä vähintään kolme tuntia kunnes kana on mureaa.
  4. Keitä Uncle Ben’s® riisi Reseptitiden mukaan ja kaada kulhoihin. Asettele maustettu kanacurry riisin päälle ja koristele korianterilla.
Evästeasetukset