Grillattua kananpoikaa guacamole- ja riisisalaatin kera mintulla ja limetillä maustettuna
Aika 30 min Annokset 4 henkilöä Keittiö Muut reseptit
Ainekset
  • 2 pussia pitkäjyväistä riisiä, 10 min
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 hienoksi pilkottua mintunvartta
  • 1 hienoksi pilkottu korianterinvarsi
  • 4 kanafilettä
  • 1 limetin mehu ja kuori
  • 110 g marinoituja tomaatteja
  • 1 kypsä avokado
  • I rkl oliiviöljyä
  • 1 punainen sipuli
  • 1 kuutioitu siemenetön tomaatti
Resepti
  1. Guacamole: kuori avocado ja murskaa se haarukalla. Sekoita mukaan limettiä värin säilyttämiseksi. Pilko sipuli pieniksi paloiksi ja purista valkosipuli. Sekoita avokadon kanssa sipulit, valkosipuli, tomaattikuutiot ja hienoksi silputtu korianteri.
  2. Lisää tipoittain oliiviöljy.
  3. Keitä riisi ohjeen mukaan.
  4. Sekoita riisiin pilkottu minttu, marinoidut tomaatit ja limetinkuori.
  5. Grillaa kana kullanruskeaksi.
  6. Pidä riisi kuumennetussa astiassa ja aseta grillatut kanafileet riisin päälle.
  7. Lämmitä guacamole mikrouunissa ja jätä vähän guacamolea kanafileiden päälle.
  8. Koristele mintulla ja marinoiduilla tomaateilla.