Kippari-Kallen superhelppo kalaruoka
Grillattu pangasius riisin, pinaatin ja fetajuuston kera
Aika 30 min Annokset 4 henkilöä Keittiö Lapset
Ainekset
Resepti
  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuullota pinaatti oliiviöljyssä pehmeäksi (ja katso, kun se kutistuu!)
  3. Kuutioi fetajuusto ja sekoita se riisin ja pinaatin kanssa.
  4. Hiero kalapalat oliiviöljyssä ja paista ne pannulla. Lisää suola ja pippuri.
  5. Sekoita salaattiin tomaatteja, kurkkua, hienonnettua punasipulia ja valutettuja oliiveja. Sekoita kastikkeeksi hieman oliiviöljyä, hippusellinen suolaa ja sitruunaa.
  6. Tarjoile kala pinaatti-fetariisin kera. Koristele muutamalla persiljanlehdellä ja tarjoile tomaattisalaatin ja limettilohkon kanssa.
  7. Nassimin vinkki: Jos korvaat pangasiuksen lohella tai jollain muulla rasvaisella kalalla, sinun ei tarvitse hieroa kalaan oliiviöljyä ennen paistamista. Riittää, että lisäät pannulle hieman oliiviöljyä.