Meksikolainen kanapita
Aika 25 min Annokset 2 henkilöä Keittiö Meksikolainen
Ainekset
  • 1 rkl auringonkukkaöljyä
  • 2 kanan rinta fileetä
  • ½ tl paprikajauhetta
  • ½ tl kuivattua oreganoa
  • ½ tl jauhettua kuminaa
  • ¼ tl sipulijauhetta
  • ¼ tl valkosipulijauhetta
  • 2 tomaattia, siemenet poistettu ja pilkottu
  • 1 pieni punasipuli pieneksi pilkottu
Resepti
  1. Aseta kanan rintafileet kahden voipaperin väliin ja kauli litteiksi. Tämän jälkeen penslaa öljyllä ja lisää mausteet.
  2. Lämmitä paistinpannu keskilämmöllä ja paista kanafileitä 10-12 min kunnes ovat kypsät ja kullanruskeat, käännä puolessavälissä.
  3. Yhdistä tomaatit, sipuli ja korianteri mausteisiin. Leikkaa tai viipaloi kana toivotun kokoisiksi paloiksi ja aseta pitan sisään tai tortillalevyn päälle vuoroin salaattia, kanaa ja avokadoa. Riisin voi keittää ja lisätä pitaan tai tarjoilla erikseen.
Evästeasetukset