Paella
Aika 30 min Annokset 4 henkilöä Keittiö Muut reseptit
Ainekset
  • 250 g pitkäjyväistä, irtonaista riisiä
  • 200 g mustekalarenkaita
  • 4 rkl pakasteherneitä
  • 1 vihreä paprika
  • 2 ripausta sahramia
  • 100 g rapuja
  • 650 ml kanalientä
  • 2 kanafilettä
  • oliiviöljyä
  • 50 g katkarapuja
  • 1 punainen paprika
  • suolaa ja mustaa pippuria
  • sitruunaveneitä
  • 100 g kuorruttamattomia mustekalarenkaita
Resepti
  1. Kuumenna pieni määrä oliiviöljyä pannulla.
  2. Paloittele kanafileet 2-3 cm paloiksi, mausta suolalla ja pippurilla ja paista kullanruskeiksi.
  3. Lisää Uncle Ben's® -riisi, annan sen paistua hetki ja lisää kanaliemi.
  4. Suikaloi paprika ja lisää suikaleet riisin ja kanan joukkoon. Lisää myös herneet, mustekala ja sahrami.
  5. Anna kiehua matalalla lämmöllä, kunnes riisi on lähes kypsää (neste on melkein haihtunut).
  6. Aseta ravut ja katkaravut riisiseoksen päälle.
  7. Hauduta kannen alla matalassa lämmössä vielä 5 minuuttia, kunnes ravut ja katkaravut ovat valmiit.
  8. Koristele sitruunaveneillä ja tarjoile heti.