Rapeaa salaattia kanatäytteellä
Aika 15 min Annokset 4 henkilöä Keittiö Meksikolainen
Ainekset
Resepti
  1. Leikkaa kana pieniksi kuutioiksi
  2. Huuhtele salaatti ja kirsikkatomaatit.
  3. Pilko kirsikkatomaatit ja avokadot pieniksi kuutioiksi.
  4. Valuta maissi.
  5. Irrota salaatinlehdet varovasti kannasta, varo rikkomasta lehtiä.
  6. Kuumenna öljy pannulla ja kypsennä kana.
  7. Sekoita kana, tomaatit, avokado ja maissi.
  8. Mausta seos suolalla ja pippurilla.
  9. Valmista riisi pakkauksen mukaan.
  10. Lisää riisi kana-kasvisseokseen ja sekoita hyvin.
  11. Nosta muutama ruokalusikallinen kanasalaattia salaatinlehdelle ja tarjoa.