Vegaaninen sieni- riisipannu
Sienillä ja osterivinokkailla
Aika 20 min Annokset 2 henkilöä Keittiö Muut reseptit
Ainekset
  • 200g sieniä
  • 100g osterivinokkaita
  • 12 kirsikkatomaattia
  • 60 g baby pinaattia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 250ml soijakermaa, jossa 15% rasvaa
  • 100 ml vihanneslientä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • Suolaa ja pippuria maustamiseen
  • 1 pakkaus Uncle Ben’s® Pitkäjyväinen valmisriisi
Resepti
  1. Puhdista sienet. Paloittele sienet ja puolittele osterivinokkaat.
  2. Pese tomaatit ja pinaatti. Poista tomaateista varret ja puolita.
  3. Kuori ja pilko valkosipuli hienoksi.
  4. Kuumenna iso, syvä pannu öljyllä ja paista sienet ja valkosipuli kovalla lämmöllä.
  5. Lisää sitten tomaatit ja pinaatti ja jatka paistamista hetken.
  6. Lisää sitten soijakerma ja kasvisliemi ja hauduta matalalla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  7. Mausta kaikki paprikajauheella, suolalla ja pippurilla.
  8. Valmista ja tarjoile riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
  9. Tarjoile sieniraguun kanssa.
  10. Ehdotus: Ruoka-annokset voi koristella tuoreella krassilla.
Evästeasetukset